Foto: Sjaak Verboom, Reformatorisch Dagblad

Geschokt en verslagen zijn wij door het op 20 juni 2022 zeer plotselinge heengaan van onze markante en altijd goedgeluimde medebestuurder

Frans van Verschuer

Landgoed IJsselvliedt gaat hem enorm missen als persoon, maar ook als zeer kundig en begaan met anderen. Wij leven intens mee met Nathalie en de kinderen Nora, Frits en Vita.

Mede namens het personeel van het Landgoed, het bestuur van Stichting IJsselvliedt:
Roland van Limburg Stirum
Arent van Sminia
Fleur van Voorst tot Voorst - van Heek
Michiel van Alphen

Oekraïense vluchtelingen op IJsselvliedt

De Stichting heeft een gebouw ter beschikking gesteld aan Oekraïense vluchtelingen. Zij kunnen hier tijdelijk verblijven. Verder heeft de Stichting een donatie gedaan aan Giro 555 en aan de Stichting Sheltersuit.

Meer lezen

Informatiepanelen op IJsselvliedt

IJsselvliedt is een prachtig landgoed met lanen, vijvers, sterrenbos, duiventil, arboretum enzovoorts. Maar de bezoekende wandelaar vindt daarover ter plekke geen informatie. Natuur- en Milieuvereniging Groentje komt daarom samen met IJsselvliedt met drie informatiepanelen voor wandelaars.
Rabobank Noord Veluwe draagt hierin financieel bij.

Naar de film van de lokale omroep

Filmimpressie van IJsselvliedt

gemaakt door Albert Speelman